A portálról

A portálról

Az o doprave.info portál a SzK területén belüli aktuális helyzetinformációkat, valamint a közlekedést érintő szolgáltatásokat egy helyen kínálja fel. Az átlag felhasználó és a szakközönség így megismerkedhet a közlekedési helyzettel, főleg a közúti forgalom korlátozásairól, közlekedési balesetekről és a közlekedés feltételeiről. A közreműködők a portál segítségével közlekedési eseményeket jelenthetnek be. Minden ilyen közlekedést érintő bejelentett információt az NDIC operátora dolgoz fel.

NSDI odoprave

A portál funkciói

 

Garantált információk

Minden közlekedési állapotról és közlekedési eseményről szóló közzétett adatot a rendszer megbízható forrásból szerez.

 

Mobilalkalmazás

Azok számára szolgál, akik szeretik, ha minden közlekedési helyzetről szóló aktuális információ kéznél van. Többet a mobilalkalmazás aloldalon tudhat meg.

 

Közlekedési események

Láthatja, hol történt az adott esemény, valamint az időt, amely annak keletkezése óta eltelt, és a várakozás várható idejét.

 

Fő útvonalak

A szakasz és a megállók megtervezésekor az útszakaszok egyszerűsített 2D nézetének megjelenítését is felhasználhatja, melyek áttekinthetően rögzítenek minden szakaszon lévő közlekedési eseményt.

 

Útvonal keresése

Mielőbb szeretne A pontból a B pontba eljutni? Válassza a legrövidebb, vagy a leggyorsabb útvonal lehetőségét. A választásnál az aktuális közlekedési információk alapján dönthet.

 

Meteorológiai figyelmeztetések

A közútbiztonság az időjárástól is függ. Tekintse meg a szakasz előrejelzéseit, amelyeken a keresztülhaladást tervezi.

 

Menetrendek

A gépjárművet nem vezetők biztosan értékelni fogják a vonatok, autóbuszok és a városi tömegközlekedési járművek menetrendjeinek áttekintését.

 

Kerékpáros közlekedés

Azok, akik a közlekedés ezen ökologikus módját helyezik előnybe és aktívan élnek, a kerékpár portálon a kerékpárutakról szóló információkat szívesen veszik.

Bemutatások

Kerékpárút
Időjárás figyelmeztetések
Időjárás figyelmeztetések
Megálló keresése
Megálló keresése
Forgalmi esemény bejelentése
Forgalmi esemény bejelentése
Forgalmi esemény bejelentése
Útvonal keresése
Útvonal keresése
Forgalmi helyzet
Forgalmi helyzet
Forgalmi helyzet
Forgalmi helyzet
Lineáris megjelenítés
Lineáris megjelenítés

Információk

Elérhetőségek

Segítségre van szüksége? Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, itt található az összes elérhetőségünk.

Gyakran ismételt kérdések

Ha nem tudja hogyan tovább, vagy szeretné ellenőrizni a cselekedete helyességét, használja ki az útmutatónkat és honlapunkat.

Használati útmutató

Mielőtt kérdésével hozzánk fordulna, keresse fel ezt a részt, ahol a leggyakrabban feltett kérdések és válaszok találhatók.

Oldaltérkép

A könnyebb és gyorsabb tájékozódás érdekében az oldaltérképben megtalálja az odoprave.info honlap összes aloldalát rövid leírással.