Mobilná aplikácia

Töltse le az O doprave alkalmazást

és kapjon egy helyen teljes jelentést a szlovákiai útviszonyokról nem csak a gépkocsivezetők, de a kerékpárosok és a tömegközlekedők részére is

Az alkalmazásnak köszönhetően áttekintést nyer az utakon lévő összes akadályról. Nézze meg mobiljában még az út előtt. Keresse ki a legmegfelelőbb útvonalat, így kerülje ki a bejelentett baleseteket, és rendőrjárőröket is. Ön is hozzájárulhat a folyamatos közlekedéshez. Az O doprave alkalmazás segítségével jelentse be a torlódásokat, forgalomkorlátozásokat, rossz útviszonyokat vagy más akadályokat.

Elérhető az App Store és a Google Play-on.

App store Google play

NSDI odoprave

Az alkalmazás funkciói

 

Esemény bejelentése

Lelassította egy baleset? Az alkalmazáson keresztül jelentse be a forgalomkorlátozásokat, rossz útviszonyokat, torlódásokat, rendőrjárőröket vagy más akadályt.

 

Forgalmi események

Láthatja, hol történt az adott esemény, milyen idő telt el az óta és a késés feltételezett idejét.

 

Lineáris megjelenítés

Az útvonal és a megállók tervezésekor használhatja a lineáris megjelenítést, amely áttekintően összegzi az útvonal összes forgalmi eseményét. Így előrelátható a feltételezett késés.

 

Útvonalkeresés

Szeretné tudni, melyik a legmegfelelőbb hazavezető útvonal? Válassza ki a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonal keresését. Esetleg, a keresésnél figyelembe veheti az aktuális közlekedési információkat is.

 

Kedvenceim

Mentse el kedvenc helyeit az alkalmazásba. Egyetlen kattintással a kedvenc helyére megjeleníti a munkába, iskolába, nyaralójába vezető útvonalat.

 

Időjárás figyelmeztetések

Az alkalmazás figyelmezteti az esetleges rossz útviszonyokról. Időben értesül a korlátozásokról, melyek kihathatnak a közlekedés biztonságára.

 

Tömegközlekedés

Az alkalmazás térképe lehetővé teszi a legközelebbi vasútállomás és csatlakozások kikeresését.

 

Kerékpárforgalom

Kerékpáros révén követheti az elérhető kerékpárutakat. Elég rákattintani az útra és azonnal megjelennek az útvonal részletei.

Bemutatások

Kerékpárút
Eseményrészlet
Lineáris megjelenítés
Időjárás figyelmeztetések
Esemény jelentés
Kedvenceim
Eesemények
Útvonalkeresés
Keresés

Töltse le az alkalmazást

Elérhető az App Store és a Google Play-on.

App store Google play